Speelavond: iedere donderdagavond van 19.30 uur in het Geinlicht aan de Nedereindseweg 1, Nieuwegein. 030-604 26 37.
     
W I E   Z I J N   O N Z E   L E D E N ?
W A T   B E T E K E N T   D E   D A M S P O R T
 
V O O R   Z E ?

Om inzicht te krijgen wie deze spelers zijn en wat hen drijft om iedere week trouw, hun damclubbie te bezoeken. Voor menigeen is het voetbal op zondag. Maar voor een NDG-er, is er geen week zonder het dammen in Nieuwegein.

Daarom proberen wij zoveel mogelijk van al onze leden een pagina beschikbaar te stellen, wat over hen zelf gaat. Wie zijn zij en wat betekent de damsport in hun leven. Wanneer zijn zij voor het eerst begonnen met dammen. Wat zijn hun hobby's hebben zij huisdieren, zijn ze getrouwd. enzovoort.

De donderdagavonden in het Geinlicht naast dorpskerk kenmerken zich door de gezellige onderlinge sfeer. Hoewel NDG nog niet eens zo’n oude damvereniging is, heeft ze al wel de nodige successen behaald.

Sommige spelers zijn er al vanaf de oprichting van NDG in 1982. Zij kunnen u mooie verhalen vertellen over de huistorie van deze club Het Nieuwegeins Damgenootschap.

Kortom een goede reden de sfeer te proeven. Druk daarom een willekeurige button in om kennis te nemen van het profiel van...