Interne competitie NDG

Cees Kentie en Gerard Bakker
koplopers in rondspel competitie


Met zes partijen in de interen competitie bleek maar weer dat de dammers van Het Nieuwegeins Damgenootschap van hun denksport houden. Vooral de laatste weken komt het er op aan. Vooral als het de strijd om de fel begeerde kampioensbeker gaat.

Cees Kentie heeft hiervoor nog altijd de beste papieren. Hij staat nu aan kop met 68 pnt. en een gemiddelde van 68%. (Alles winnen betekent 100%). Cees won positioneel van Theo van Londen. Cees wordt op de voet gevolgd door Gerard Bakker met eveneens 68 punten maar met een gemiddelde van 64%. Gerard eindigde vorig seizoen op een 2e plaats en speelde een sterk seizoen en maakt een grote kans op de 1e plaats. Hij sloot winnend af tegen wedstrijdleider Kumar Bihari.

En het is zelfs mogelijk voor Theo van Londen die op de derde plaats staat met 65 pnt. en met een gemiddelde van 58%, om een gooi te doen naar het ‘goud’. Voor Sjef Valk sr. (4e plaats – 61 pnt.) zal het nog een hele dobber worden om voor brons in aanmerking te komen. Want met nog 3 competitiewedstrijden te gaan worden het dringen bovenin de ranglijst van NDG.

Kijk voor de uitslagen en stand....
naar boven