interne competitie

Theo van Londen voor de tweede keer kampioen

In de voorlaatste competitieronde van 23 juni jongstleden is Theo van Londen definitief kampioen geworden. Hij bereikte dit resultaat voor tweede keer. In 2008 behaalde Theo eveneens goud.

Het brons ging dit jaar naar competitieleider Kumar Bihari. Met 69 punten stond Kumar wekenlang op de derde positie. Hij kon weliswaar geen tweede meer worden (zoals vorig jaar) maar ook onder hem gaapte een gat van ongeveer 8 punten. Dus stond hij riant op 3.

Opmerkelijk is te noemen dat Sjef Valk sr. die ieder seizoen goed was voor een beker, dit keer op de op de 7e positie eindigde. Dit kwam door een operatie die hij moest ondergaan.

Na een enerverend laatste comptitieavond volgde er die week daarop de laatste clubavond. Normaliter wordt dit gespeeld in het Geinlicht. En wordt er die avond een rapid-toernooi gehouden van 10 minuten per partij per speler. Een jaarlijkse traditie bij NDG.

Maar clublid Ed Kok deed tijdens de algemene ledenvergadering het ruimhartige aanbod om alle NDG-spelers met de laatste clubavond bij hem thuis uit te nodigen, waarover hij en zijn partner over een meer dan grote tuin beschikken. De weergoden waren die avond op de 30e juni goed gestemd en bleef het gelukkig droog. Het werd een spannende competitie waar de vlammen van afstaken, maar met de beide benen op het gras. Hiermee werd het damseizoen 2010/2011 op sfeervolle wijze en onder een prachtige sterrenhemel uitgeluid.

Op donderdag 25 augustus a.s. dan start het nieuwe damseizoen weer van de onderlinge comptitie bij Het Nieuwegeins Damgenootschap.

Ga naar de uitslagen en standen....

naar boven