UPDB Ronde 4 - NDG P1 - DAWO Woudenberg

Kumar Bihari op de 5e plaats van topscorertabel UPDB

Na de bijgewerkte topscorertabel van de hoofdklasse waarin ook de play-offs zijn verwerkt heeft teamcaptain Kumar Bihari zich op een 5e plaats genesteld binnen de toptien van de UPDB bondscompetitie. Op nummer 1 van deze lijst staat Gerrit de Bruin van ADG (Amersfoort). Ook een geweldige prestatie van Dick de Bruin speler van OG Utrecht die de 2e plaats bezet.

Trouwens NDG doet het trouwens helemaal goed in deze lijst, omdat zich maar liefst 5 spelers binnen de 20e plaats heeft genesteld. Dit zijn: Kumar Bihari (op 5), Arie van Nieuwkerk (11), Stef Baerends (13), Gerard Bakker (14), Piet Schep (17).

Maar het eerste damachttal van NDG mag donderdag 2 december aan de bak. Want dan wacht hun de eerste play-off tegen OG Utrecht. Onlangs speelde het stichtse team gelijk (8-8) tegen de bijna niet meer te kloppen kampioenskandidaat ADG uit Amersfoort. Het treffen van NDG tegen Keistaddammers zal op 15 december plaats vinden tijdens slotronde in Denksportcentrum Den Hommel in Utrecht.Kijk op de UPDB-site voor de uitslagen en standen....

naar boven