Speelavond: iedere donderdagavond van 19.30 uur in het Geinlicht aan de Nedereindseweg 1, Nieuwegein. 030-604 26 37
   
Successen

Hoewel NDG dus nog niet eens zo’n oude damvereniging is, heeft ze al wel de nodige successen gehaald. Wat dacht u van de diverse nationale titels die de Nieuwegeinse jeugdleden hebben behaald, zowel individueel als in teamverband? Maar ook bij de senioren heeft NDG al de nodige prijzen in de wacht gesleept, met als hoogtepunten een tweede en een derde plek in de Nationale Bekercompetitie.
 
Gezelligheid

Ieder jaar wordt in de interne competitie hevig om de Nieuwegeinse titel gestreden. Maar de donderdagavonden in de dorpskerk kenmerken zich ook door de gezellige sfeer. En je hoeft nooit bang te zijn dat er geen tegenstander voor je is, want als het toevallig oneven is kan je altijd tegen de computer spelen.
 
Externe

Naast de interne competitie speelt NDG ook extern. In de UPDB is NDG met een achttal en een viertal actief. Beide teams doen in respectievelijk de provinciale Hoofdklasse en de viertallencompetitie vaak mee om de bovenste plaatsen. Daarnaast doet NDG ook ieder jaar mee aan de UPDB-bekercompetitie en het Domstad Toernooi.
 
Kortom, kom gerust eens langs op een donderdagavond in de dorpskerk en schuif dan gezellig aan!
Het Geinllicht